Martina to zaskočilo

Martina to zaskočiloDostávám od vás často otázky, které se týkají psychologických aspektů hledání dobré práce. Situace, do kterých se jako uchazeči dostáváte, nejsou vždy jednoduché a ne vždy se vám daří se s nimi vyrovnat.

Tomuto tématu jsem se věnovala už ve videu „Zvládání situace„. Přemýšlela jsem o tom, jak vám ještě více pomoci, jaké další možnosti vám ukázat.

Napadlo mě přizvat ke spolupráci odborníka, který pomáhá lidem v různých životních situacích.

Sešla jsem se s Lucií Pancovou. Lucie je kouč, terapeut a lektor.

Požádala jsem Lucii o radu pro svého klienta Martina. Martin přišel nečekaně o práci a neví, jak se s tím vyrovnat. Já Martinovi ráda pomohu vytvořit životopis, připravím ho na pohovor. On se však nejprve musí vyrovnat s touto nečekanou situací a získat zpět sebejistotu, kterou při hledání práce bude potřebovat.

Co Lucie poradí? Podívejte se na toto video.

10_duvodu_FBatributy

Vaše otázky k psychologickým aspektům hledání dobré práce pište na facebookovou stránku Získám dobrou práci, ZDE, nebo do komentářů dole na této stránce. Spolu s Lucií vám na ně rády odpovíme. Pomůžete tak i dalším lidem, které trápí podobné otázky.

Kdo je Lucie Pancová?
Podívejte se na www.luciepancova.cz

Líbil se vám tento článek? Napište mi vaše komentáře, dotazy, náměty do pole Komentář dole na stránce.

Krásný den.
Jana Bártíková

Komentáře

Komentáře nejsou povoleny.

  • Nejnovější příspěvky
  • Být či nebýt na LinkedIn?

    Toť otázka... Přečtěte si ebook a budete vědět, k čemu a jak vám největší profesní síť může pomoci... la-ebook.png

    Vaše osobní údaje (jméno a emailová adresa) jsou v bezpečí. Budou zpracovány podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy. Stisknutím tlačítka dáváte souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání e-booku a dalších e-mailů ode mě, které se budou týkat souvisejícího tématu: LinkedIn a jeho používání k vašemu prospěchu Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu. Více o našich zásadách zpracování osobních údajů zde >>>
  • Spojme se na LinkedIn!
    Doctors Online